Bart

Al op jonge leeftijd voelde ik intuïtief aan dat de manier waarop we leven niet echt 'klopt' met wat we werkelijk zouden kunnen leven. Ik voelde dat we ons als mens erg beperken vanuit onwetendheid, conditionering en angst.

Omdat er zo weinig aanwijzingen en informatie was, zocht ik heil in dingen die ik graag deed. Dit gaf me voldoening maar er was meer ...Ik bleef met veel vragen en onvervuldheid worstelen...dus bleef ik verder zoeken...

Halverwege mijn twintiger jaren, maakte ik kennis met macrobiotiek (natuurlijke voeding) vanwege enigszinds gezondheidsproblemen en begon ik een opleiding bodywork (massages) levenskunst waarin ook dans, yoga en chi-kung aan bod kwamen.

Ik kreeg veel antwoorden op vele levensvragen en stilaan ervaarde ik rust, overgave en voldoening in mijn hart, mijn ziel en mijn hele wezen.

Na lang zelfonderzoek (oneindig proces) bewust leven, oefening en meditatie kon ik stilaan gaan leven wat ik voelde. Mijn werk veranderde, mijn relaties veranderden...De verandering binnenin begon zich ook te tonen aan de buitenkant ...

In al mijn contacten,voel ik het licht en de roep om dit bewustzijn te delen, om wakker te maken waar nodig, want zovelen lijden, zoeken of maken zichzelf iets wijs,  zonder te weten dat we zelf de kracht hebben om te veranderen.

Sandra

Mijn levenspad is een pad van bergen en dalen, een pad van bewustwording.

Het is een verhaal waarvan elk deel, leuk of niet leuk, perfect is en bijdraagt tot het proces van "wakker worden ".

Ik werkte als vroedvrouw toen een vergevorderde kanker vroeg om verdieping en verinnerlijking.

Een bijnadoodservaring tijdens mijn stamceltransplantatie liet mij zo een intens oneindige, eeuwige liefde ervaren die ik nooit meer wou verliezen...

Die gebeurtenis veranderende mijn hele leven. Ik werd zoekende naar wie ik werkelijk was en wat mijn doel hier was.

Een yogaopleiding kwam op mijn pad (8 voudig pad van Patanjali), deze hielp me op de weg naar binnen. Stap per stap leerde ik mijn lichaam echt te voelen, te voeden en te helen. Meditatie en mindfulness leerden me alle onrust omarmen, maakten me helder en krachtig. Mijn lichaam heelde van binnenuit.

Ik kreeg een enorme zin om voluit te leven. Meer en meer hoorde en volgde ik de stem van mijn hart,,..een bijzondere expeditie (beklimming vd berg Monte Perdido) kwam op mijn pad.  Vele opleidingen en workshops volgden waaronder  thetahealing, massage, voetreflexologie, levens-en zielsmissiecoach,  cranio-sacrale therapie, rebirthing, meditatie, sjamanistische ceremonies,teachings vanuit India ,mantra zingen en zoveel meer ... 

Ik leerde het wonderlijke van het leven kennen. Ik leerde de werking van mijn eigen mind zien, mijn lichaam voelen , en zo ervaren dat ik niet mijn gedachten ,emoties of gevoelens ben. Maar dat er een onveranderlijke kern , een onverstoorbaar Zijn is van waaruit alles tot uitdrukking komt.

Het werkelijk leven van mijn zielsmissie, mensen helpen op hun pad van bewustwording wordt me gegeven en is een waar geschenk. Het is een geschenk van het groeien in liefde.