Helend lichaamswerk

Iedereen op aarde heeft een genezer in zich.

Door me jaren te richten op mijn eigen genezing heb ik de kracht van mijn zelfhelend vermogen ont-dekt en verder ontwikkeld.

Als we in verbinding zijn met onze "Bron", onze heelheid, onze natuurlijke staat van welbevinden, dan is onze eigen lichaamsintelligentie aan het stuur. Deze kracht weet als geen ander wat er nodig is.... en dient te gebeuren.                                          Je gezondheid wordt dan geoptimaliseerd en wonderen krijgen terug plaats in je leven.

Cranio- sacrale therapie, voetreflexologie en massage zijn de tools die ik hanteer om me te verbinden vanuit heelheid met je" ziektevrije liefdevolle perfectie" . Er valt niks te genezen, niks te fixen.

Door deze energieuitwisseling treedt er een bewustzijnsverandering op.                                                                         Je lichaam is niet meer gefocust op wat er verkeerd is, ontbreekt of ziek is, maar met je veld van heelheid.

De verbinding met jouw veld van heelheid wordt gezuiverd en verhelderd. De weerstand om van binnenuit geheeld te worden lost op. De onderliggende angst waarmee je bewustzijn was doordrongen wordt losgelaten.

Je eigen levenskracht en lichaamsintelligentie krijgen terug het stuur in handen.

Diepe heling van binnenuit kan gebeuren.

Een voorafgaande sessie thetahealing is bij chronische ziekten aan te raden. Zodat onbewuste overtuigingen die je gezondheid in de weg staan eerst verhelderd kunnen worden.

Bijdrage : 70€ per sessie ( 1u30- 2u)

Afspraak: via mail of Gsm ( zie contact).