Healing-coaching

Healing massage-coaching

Doorheen jouw levensverhaal en je zoektocht naar jezelf gaan we kijken en voelen waar je je 'ware zelf ' hebt achtergelaten. Waar je bent meegegaan in denken, emotie en de spelletjes van het ego.

Je lichaam en je energieveld toont op ieder moment zijn verhaal, zijn pijn, zijn leegtes en zijn voltes of exessen.Een leegte (yin) of een volte (yang) is vaak al langere tijd aanwezig buiten ons weten om en creërt disbalans op deze manier.

Afhankelijk van waar jouw lichaam nood aan heeft en wat het toont, wordt er gewerkt met orgaanmassage, fascia, shiatsu en andere technieken. Intuïtief wordt er energetisch terug balans gecreëerd. We houden als het ware een schoonmaak of een opruiming van je verschillende lichamen, je fysieke lichaam, je emotionele lichaam en je mind-denken.

In het tempo van ons hectische moderne leven zijn we niet meer in staat om op de juiste frequentie, trilling te leven. Vertraging, voeling krijgen met het lichaam en meditatie zijn daarom voor ons westerse mens  belangrijke onderdelen om tot zelfinzicht en een goede gezondheid te komen.

Vaak zijn we enkel als we op vakantie vertrekken slechts nog in staat om een glimp op te vangen van wat het leven werkelijk zou kunnen zijn.

In een gezond lichaam is het fijn te vertoeven, het geeft jou op ieder moment duidelijk aan wat je te doen hebt. Je bent op die manier op de juiste plaats in het juiste moment. Het geeft je de kans er volledig te zijn en te transformeren wat getransformeerd wil worden.

Als je hierin leert bewust aanwezig te zijn, ontluikt en opent het leven zich vanzelf voor en door jou. 

Afspraak maken)

-  70 euro per sessie (ongeveer 1u30 - 2u)

- Enkel op afspraak (telefonisch of via mail Bart)